» Flavin77 termékcsalád

 

» Információ

Minden termék nagykeráron rendelhető!

Információ: flavinshop@gmail.com

70/554-3839   

» Egészség
» Hirdetés
» Termék kategóriák
» Új termékünk!

Flavin7 Ital Prémium

» Villarosa gél
» Őssejt Áruház

OlimpiqStemXCell őssejt webáruház!

Nagykeráron rendelheti meg a termékeket, angolul és németül is olvasható a leírás a termékekről.  

http://ossejt.aruhaz.info

» Bevásárlókosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Q10 kapszula 250db (Egyéb):

Cikkszám: 443

A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubiquinonnak neveznek. A koenzim Q10 elsőrendű antioxidáns tulajdonságú és valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen.

A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását.
A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formába alakul át. Szervezetünk koenzim Q10 szintje korunk előrehaladtával csökken.

A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben! Megszokott táplálkozással szinte lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet (ennek az anyagnak a természetes forrása - makréla, lazac, szardínia, marhaszív és máj), ezért szükséges a pótlólagos szedése.

A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással.
A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik.
Különféle látási problémák esetén is alkalmazható, igen jó hatású szürkehályog kialakulása ellen. Erős antioxidáns, valamint segíti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek. Tízféle közönséges Q-koenzim létezik, de közülük egyedül a Q10 található meg az emberi szövetekben.
Ár: 3 912 Ft + ÁFA (4 890 Ft)
db
Kezdőlap | Regisztráció | Minőségbiztosítás | Rosthiányos táplálkozás | Q10 koenzim | Szabadgyök | Antioxidáns | Marketing | Elérhetőségek | Oldaltérkép
Flavin7 termékcsalád - Flavin termékek webáruháza 06-70/ 554-3839 - Webáruház készítés
JI